Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Dagfinn Iversen/Helge Grønhaug & Tubaorkesteret

Overview

TUBAORKESTERET ble til ved en tilfeldighet, på samme måte som Trappetrollet, Viagra og eplet som ramlet i hodet på Isac Newton og ga oss tyngdeloven.

Etter en konsert på Lerøy sommeren 2016 kom Åge Vaksdal og Dagfinn Iversen (og Iversens gode venn – Baste) i land på Zachariasbryggen i Bergen. Der traff Dagfinn en annen god venn, Tor Bjarne Bjelland, og siden han var både oppglødd og entusiastisk etter en vellykket spillejobb sa han: «No må me lage oss eit band som me har snakka om so altfor lenge!»
Iversens gode venn (Baste) ville også ha eit ord med i laget og ytret:»Ja, det skal i alle fall ikke være med TUBA!»
Dagfinn Iversen spurte da Tor Bjarne Bjelland om han kjente en som spilte tuba! Tor Bjarne nikket og ringte straks til Arnulf Røkke. «Han er klar!» sa han litt etter og kikket bort på Åge og Dagfinn. De smilte og skjønte de hadde laget et orkester: TUBAORKESTERET.

Så satte de seg ned, drakk noen pils og booket to jobber! I desember samme år spilte TUBAORKESTERET sammen med Dagfinn Iversen og Helge Grønhaug i Logen Bar. Det særpregete utrykket som oppstår i møtet mellom trekkspill og tuba passer som fot i hose sammen med sangene til både Dagfinn Iversens og Helge Grønhaug. Å høre «Mor mi står i glaset» og «Torsdagsfisken» med tubasolo kan ikke beskrives. 
Det må oppleves!

TUBAORKESTERET er: 
Åge Vaksdal: Trekkspill, Tor Bjarne Bjelland: Cajun og Arnulf Røkke: Tuba.

 Med på lasset følger: 
Dagfinn Iversen (Brødrene Iversens Orkester) og 
Helge Grønhaug (De Musikalske Dvergene)

- fra www.madamfelle.no

  • Last Updated: 14.02.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

fre 6. april 2018 22:30

See All
Dagfinn Iversen/Helge Grønhaug & Tubaorkesteret
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad