Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Dagny

Overview

Suksesshistorien fortsetter, og Dagny legger ut på ny Norgesturné!

Suksesshistorien fortsetter, og Dagny legger ut på ny Norgesturné! Med sine imponerende liveopptredener, og et arsenal av hits, har Dagny etablert seg som hele landets popyndling. 2. mars 2019 er hun tilbake i Stavanger og på Folken!
Dagny slo gjennom med «Backbeat» og «Fool’s Gold» fra den kritikerroste ep-en «Ultraviolet» i 2016. Hun overbeviste stort under by:Larm samme år, og har fortsatt å levere hit etter hit. «Wearing Nothing» ble nominert til Spellemann i kategorien Årets låt i 2017, og «Love You Like That» var på Billboards liste over verdens beste låter. Billboard trakk henne i tillegg frem som en av popstjernene å følge med på i 2018. Dagnys nyeste singler «That Feeling When», «Used To You» og megahiten «Drink About» med Seeb har gått sin seiersgang på radio, og sistnevnte har blitt streamet over 60 millioner ganger på Spotify. I 2018 har også 3 av låtene hennes vært å høre i den populære amerikanske TV-serien «The Bold Type».  

Det er ikke mange artister som har like mye utstråling og popteft som Dagny. VG beskriver henne som «Festens midtpunkt», mens musikknyheter.no skriver at «Hun har en tilstedeværelse på scenen det er vanskelig å matche, og det gode humøret smitter over på resten av salen». Tromsøværingen har velfortjent opparbeidet seg et rykte som en fantastisk liveartist og turnert verden over. Hele 5 av 8 show var utsolgt på hennes turné i Nord-Amerika denne våren, og hun avsluttet nylig en suksessfull festivalsommer med 17 show i Norge og utlandet. I oktober spiller hun i Asia for første gang, og følger opp med en rekke konserter i Europa.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve popmagien hun skaper når hun inntar scenen!

Dører kl. 20
Konsertstart kl. 21

Aldersgrense 18 år eller med verge: http://bit.ly/folkenverge


Event på Facebook

  • Last Updated: 27.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 2. mars 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dagny
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad