VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet ELVERUM

Damenes aften

Overview

Moteshow – vårens nyheter på catwalken. Minibutikker, kanskje ser du noe på catwalken du har lyst på? La deg sminke eller style på håret? Fingermat og bobler.

Jannecke Weeden er en godt kjent som programleder i Norge, og en av våre etterspurte konferansier og foredragsholdere. Hun tilpasser alt hun gjør til kunden, publikum og anledningen. Og med sitt gode og smittende humør tar hun alltid sitt publikum med storm. 

Jannecke Weeden har jobbet som programleder siden 2003. Jannecke er for de fleste kjent fra programmer som ”Norges styggeste rom” og ”Lukket visning” på TV3. Hun har også ledet “Nordens Perler”, et prosjekt hun selv var initiativtaker bak. Programmet nominerte henne forøvrig til årets kvinnelige programleder under Gullruten 2017. Sammen med Espen Thorsen (Værsågod Takkskalduha) har hun også en fast Podcast som heter “Hva er du redd for.” Her prater de som temaer som fobier, basert på egne og gjesters erfaringer. Det hele løses med humor og varme.

KONFERANSIER OG FOREDRAGSHOLDER JANNECKE WEEDEN

Jannecke Weeden er først og fremst en etterspurte konferansierer. Hun trives på scenen, og med sitt gode og smittende humør tar hun alltid sitt publikum med storm. Hun har vært konferansier på utallige tilstelninger, og ledet alt fra kulturdager til mindre eventer for bedrifter.

Jannecke Weeden er også etterspurt for sine motivasjonsforedrag. Hun tilpasser alt hun gjør til kunden, publikum og anledningen. Hun bruker gjerne sine interesser for interiør, reise som referansepunkter i sine foredrag. Og med glimt i øye snakker hun åpent om angsten og hvordan hun klarer å lever med den.

Velkommen til en fantastisk damekveld!

  • Last Updated: 20.01.2021
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 7. oktober 2021 18:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Damenes aften
Your Recently Viewed Pages