VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

Damer i Blues m/band

  • Elvespeilet, Ælvespeilet, Storgt. 164, Porsgrunn
  • 30. oktober 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Rita Engedalen & Margit Bakken har spilt sammen i over 17 år og har bygget seg opp til å bli et av Norges mest populære musikkprosjekter. På Ælvespeilet har de med seg sine anerkjente musikere, Morten Omlid på gitar og Eskil Aasland på trommer.

Rita og Margit har de siste årene hatt mange konserter sammen, der de viktige kvinnene i bluesens historie hedres. Duoen er svært opptatt av å formidle det sterke budskapet om bluesdamene som i sin tid både skrev, spilte og sang låter, men som ikke fikk friheten til å formidle dette ut til folket.
Damer i Blues har i løpet av sine år på veien besøkt små og store scener i både inn og utland. Duoen har uten tvil fått en sterk posisjon i bluesmiljøet og i tillegg til en rekke konserter her hjemme, har de besøkt festivaler i Sverige, Finland, Sveits, Italia, Tyskland og USA.

På konserter fremfører de et knippe av egne låter, samt kjente og ukjente låter fra noen av damene som har markert seg sterkt innenfor blues, folk, soul, gospel og hillcountryblues.

Janis Joplin, Jessie Mae Hemphill, Memphis Minnie, Ida Cox, Big Mama Thornton, Bessie Smith, Elizabeth Cotten og ikke minst Kristin Berglund, er noen av damene som får sin velfortjente hyllest i løpet av en konsert. Spellemann-vinner Rita Engedalen har mottatt mange priser for sine musikalske prestasjoner gjennom årene, og under Notodden Bluesfestival i 2016 fikk hun også en velfortjent stjerne lagt ned på Notodden's egen «Blues Walk Of Fame».

Aldersgrense 18år

  • Last Updated: 10.09.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

fr. 30. oktober 2020 21:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Damer i Blues m/band
Your Recently Viewed Pages