Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Dangerface

  • Flytten , Smedasundet 87, Haugesund
  • +47 41849854
  • 26. oktober 2019
  •  /  21:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

DANGERFACE beskrives som et energisk og hardtslående band, og å oppleve bandet live garanterer god bevegelse i rockefoten,

nakkesleng, grenseland til tinnitus og deilig hodepine dagen derpå. Samtidig passer bandet også på å fôre deg med akkurat nok hooks og

allsang-refreng til at du tar deg selv i å nynne på låtene på veien hjem.Lite skulle en derfor tro, at tekstene uttrykker en form for resignert frustrasjon, født ut av blant annet dagens sosialpolitiske klima. Som vokalist Mike sier om låta Let It Burn: «Let It Burn er tekstmessig en kvasi-politisk låt, hvor alt vi hører om i dag er «fake news», «alternativ sannhet» og elendighet, pakket inn i en musikalsk pakke av deilig, rockete punk.

Så hvorfor ikke la alt brenne ned og la oss holde varmen i gløden.» Tekstene står altså i ofte i kontrast til det musikalske uttrykket, og DANGERFACE bandet som får deg til å synge med om all verdens faenskap, med et stort smil om munnen.

Medlemmene i bandet har i løpet av sin musikalske karriere rukket å spille i flere band, bl.a. Drink Your Poison, Spit og A Red Sky Collapse, men ved unnfangelsen befant alle medlemmene seg for første gang på lenge uten band, og ingen følte på noen som helst måte at de var ferdig med aggressiv musikk. Selv om medlemmene har noe ulik musikalsk bakgrunn, som spenner fra punk,hardcore og metal, var fellesnevneren en forkjærlighet for hissige punk-hardcore band med en catchy snert. Band som Refused, Gallows, The Ghost Of A Thousand og The Bronx hadde tidlig lagt sin klamme hånd rundt hjerterota til alle medlemmene, og den musikalske retningen til DANGERFACE var derfor tidlig staka ut.DANGERFACE ønsker å spille musikken sin for alle villige lyttere, og selv om musikken mulig ikke er for de sarteste sjelene blant oss, så erbandet overbevist om at dersom du bare gir det en sjanse, så vil musikken deres få deg til å glise bredt mens du synger allsang om verdens undergang!

Website: https://dangerfaceband.com

Facebook: https://facebook.com/dangerfaceband

Twitter: https://twitter.com/dangerfaceband

  • Last Updated: 03.09.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 26. oktober 2019 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dangerface
Your Recently Viewed Pages