Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Daniel Sloss: HUBRIS

Overview

Daniel Sloss: HUBRIS er det 11. og helt nye solo-showet til Skottlands internasjonale humorsuperstjerne. Det følger opp hans banebrytende, globale smash-hit Daniel Sloss: X, og kommer nå til Bergen og Grieghallen.

Ifølge de gamle grekerne, er hubris det ødeleggende, farlige og selvfølgelig spennende karaktertrekket som ofte førte til heltenes undergang. Så hvordan følger egentlig en av verdens hotteste standup-komikere opp et ekstraordinært show som X, som handler om seksuelle overgrep, eller to Netflix-spesialer (strømmet i 190 land på 26 språk) – DARK, om sorg, og Jigsaw, showet som krediteres over 95.000 samlivsbrudd, og er sitert i over 200 skilsmisser, hvor fans til og tar med seg skilsmissepapirene for å få ham til å signere på show? Med et fenomenalt nytt show, helt uten tema, vri eller som krever noen trigger-advarsler. Daniel Sloss: HUBRIS er neste kapittel i denne odysseen.

Daniel Sloss: HUBRIS er Daniels utrolige nye show. Han opptrådte med det i New York og LA, men da verden stengte på grunn av COVID-19 måtte de fleste av Daniels turnédatoer i 2020 naturlig nok flyttes til 2021. Men på grunn av sin enorme følgerskare og sitt gode rykte, var han den første standup-komikeren som fikk lov til å turnere i Storbritannia igjen under Covid-19 – først med drive-in show i juli, og, fra september, utsolgte, myndighetsgodkjente, trygge og sosialt distanserte teatre, komiklubber og spillesteder over hele landet – til og med inkludert to show på London Palladium. Forestillingene selger ut så fort de legges ut, og nå som vi endelig kan se frem til den "nye normalen", er vi veldig glade for å presentere dette showet for deg!

Daniel har solgt ut seks off-Broadway show i New York, han har opptrådt amerikansk TVs Conan ti ganger, slått billettrekorder på verdens største kunstfestival, Edinburgh Fringe Festival, og har hittil turnert i over 50 land. Turné-mastodonten X dekket omtrent hele verden, med 300 forestillinger i over 40 land – i hele Europa, Storbritannia, USA, Canada, Australia, Hong Kong, Japan, og til og med en fullstappet Moskva-arena (som ble Russlands største engelskspråklige komedieshow noensinne). Opptakene av X vises nå på HBO i USA og Canada, og ble også den første britiske stand-up-spesialen som fikk sin britiske premiere på kino, like før Covid-19 stengte verde

-------

Flyttet fra 29.09.2021 til 01.02.2022
Kjøpte billetter gjelder ny dato.

Billetter refunderes på følgende måte innen 18.07.2021

For refusjon av billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (Visa, MasterCard, Amex), Vipps, PayPal eller Klarna - bruk dette kontaktskjemaet og fyll inn relevante detaljer.
Beløpet blir tilbakeført til kontoen tilknyttet betalingsmåten du brukte.

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Serviceavgifter, porto, fakturagebyr og frivillige tilvalg (forsikring, suvenirbilletter m.m.), refunderes ikke.

NB! Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.

Aldersgrense 16 år
Foto/lydopptak/streaming er strengt forbudt.
Starter presis - man er ikke garantert å komme inn om man er for sen.
ID-kort må kunne forevises på oppfordring.

Trygt konsertbesøk i Grieghallen:

Vi har lagt forholdene til rette for et trygt konsertbesøk i Grieghallen. Vi har god plass til alle, og sørger for at alle pålegg og anbefalinger om smittevernstiltak blir fulgt.
Publikum sitter med god avstand til hverandre og vi ber om at du sitter på anvist sete.

Det er tilgjengelig håndsprit i foajeer og ved toaletter. Vi ber om at du tar hensyn til andre sitt ønske om avstand, følger publikumsvertenes instrukser og er nøye med hånd- og hostehygiene. Er du syk, ber vi deg holde deg hjemme.
Kjøper du billetter til andre, vær obs på at du må kunne oppgi deres navn og telefonnummer ved eventuell smittesporing.
Dørene vil åpne 45 minutter før konsertstart, og vi ber alle om å være ute i god tid slik at det ikke oppstår kø.

Servering
Man kan forhåndsbestille drikke på https://www.grieghallen.no/mat-og-drikke/ og det står klart ved ankomst .
Drikke kan også kjøpes via mobil på stedet.

Rullestol / ledsager tlf 55 216170

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 30. april 2022 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Daniel Sloss: HUBRIS
Your Recently Viewed Pages