VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet ØSTRE TOTEN

Daniela Reyes på Fjorn

Overview

«...noen få ganger opplever man en artist som får tid og rom til å opphøre. Daniela Reyes er en artist med slike låter, og en temmelig overrumplende,
innover-dirrende aura», skrev magasinet D2 om Daniela Reyes da hun slapp sin første låt tidligere i år. 1. oktober slipper hun sitt debutalbum.

De som har sett Daniela Reyes spille, glemmer det ikke med det første. Det er noe med de skjøre og litt vindskeive sangene som hun formidler med en kombinasjon av intens tilstedeværelse, stor musikalitet og selvsikkerhet som gjør et sterkt inntrykk på publikum.
Anmeldere har skrevet om Reyes at hun kombinerer det uskyldige med det mektige i sitt naivistiske og tankefulle univers og at det låter vakkert, men også morsomt og alvorlig.

Daniela har vokst opp blant instrumenter, og lært seg å traktere ganske mange av dem, både på scenen og i studio. Og det var trekkspillet hun startet med. Reyes er nylig ferdig utdannet ved Norges musikkhøgskole, med bakgrunn fra mange sjangere hører likevel hennes særegne låter best hjemme i visesjangeren.

Reyes har også rukket å vinne en rekke stipender og priser, og er en artist man bare kan merke seg navnet på først som sist. Til Fjorn kommer Daniela med en musiker, så det blir en nær og akustisk opplevelse med en unik artist på vår intime scene.

Billetter til konserten kjøpes på Ticketmaster.

Ta gjerne en matbit før konserten, denne høstkvelden byr vi på en herlig chilli con carne.
Book bord ved å sende e-post til booking@fjornkapp.no.

Velkommen!

  • Last Updated: 17.09.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 22. oktober 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Daniela Reyes på Fjorn
Your Recently Viewed Pages