Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Danko Jones

Mer info

Er du klar for å rocke? Danko Jones er tilbake for å levere et rock n´roll show uten like!

Siden trioen ble dannet i 1996, har Danko Jones vokst til å bli et internasjonalt fenomen, med trofast fanbase og ti høyt verdsatte studioalbum. Med en DIY punk-ånd, som henter inspirasjon fra rockemusikkens beste, har bandet oppnådd anerkjennelse fra både mainstream rockefans og dedikerte metalhoder. I løpet av det siste tiåret har bandet, bestående av Danko, bassist JC og trommeslager Rich Knox, produsert en rekke hit-album som 'Fire Music', 'Wild Cat', 'A Rock Supreme', og 'Power Trio', noe som har styrket deres posisjon i rockeverdenen.

I 2023 slapp de sitt 11. album, 'Electric Sounds', et levende bevis på at ikke engang en global pandemi kunne stoppe Danko Jones. 'Electric Sounds' tilbyr en klassisk Danko Jones-opplevelse med en blanding av rock, riff og fengende melodier. Med gjesteopptredener fra Tyler Stewart (Barenaked Ladies), Damian Abraham (Fucked Up) og gitarist Daniel Dekay (Exciter), viser albumet bandets mangfold og energi.

Etter 27 år i bransjen fortsetter Danko Jones å vokse, med et urokkelig mål om å rocke scenen. Med utallige suksesser bak seg, ser bandet frem til å turnere med sitt nyeste album, med heldige Hulen på turnélisten. Danko Jones sikter allerede mot sitt 12. album, klar for å fortsette deres lange rockeeventyr.

Sist oppdatert: 02/26/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt