VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

Daragh

Overview

Daragh
+ support Sigrid Nordby
Dørene åpnes kl 20

HNFS Rock city i samarbeid med Ringerike kultursenter.

Daragh er prosjektet til irskfødte Daragh Wearen, der han lar seg inspirere av blant annet 80-talls gitar- og synthpop. Musikken hans kombinerer melankolske melodier, groovy basslinjer, drømmende synthlyder og distinkte, melodiske gitarriff for å skape et lydbilde som er både nostalgisk og friskt. Tekstene hans er både ærlige og ironiske og inneholder elementer av tragedie og komedie og er inspirert både av opplevelser og dagdrømmer. Sammen med Axel Møller Olsen i duoen Company Ink, der Daragh var gitarist, skapte han bølger i den norske musikkbransjen med sine distinkte og melodiske gitarriff og funky basslinjer. Dette førte til spillejobber på blant annet Slottsfjell, by:Larm og Pstereo og en Årets Urørt nominasjon i 2018. I tillegg fikk de svært positive tilbakemeldinger fra blant annet CLASH, When The Horn Blows, The Line of Best Fit og GAFFA som sa at de «klamret seg enkelt fast til toppen av Norges mest spennende rockeband om dagen.»

Sigrid Nordby er en ung talentfull låtskriver som kommer til å nå store høyder i fremtiden. Med en sjelfull stemme skaper hun fantastiske indie-pop låter og vi gleder oss til å ha Sigrid som support denne kvelden!

  • Last Updated: 21.09.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

lø. 2. oktober 2021 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Daragh
Your Recently Viewed Pages