VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Datarock på Parkbiografen

Overview

Joggedresser, dansbare hits, energiske liveshow og god stemning? Ikke rart at DATAROCK fra Bergen har vært et av landets mest populære band i snart en mannsalder! Det blir garantert fest rundt i landet når bandet omsider drar ut på miniturné "in real life"!

Fredag 16.april på Parkbiografen 
Dørene åpner: 19.00- konsertstart kl. 20.00
Billetter: 220/170 (ordinær/student)
18 års aldersgrense
Begrenset antall plasser

Frontet av den sjeldent karismatiske vokalisten Fredrik Saroea har gutta bak monsterhits som «Fa-Fa-Fa», «Computer Camp Love» og «Give It Up» skapt store bølger både her hjemme og ute i den store verden. Deres helt unike form for elektropop har sørget for en global fanskare, og bandets låter har blitt brukt i reklamer for Coca-Cola, Apple,Google, Microsoft og Samsung, i dataspill som FIFA og The Sims, samt TV-serier som Vampire Diaries og Workaholics. DATAROCK må regnes som et av Norges mest internasjonalt anerkjente band med 1000 konserter på alt fra Coachella til Roskilde i 36 land bak seg.

Etter fjorårets to kritikerroste nye singler er DATAROCK igjen aktuell med den energisk party-låten «Video Store».
Så nå legger bandet ut på en sin første miniturné siden 2019 med nytt materiale i bagasjen - men de har ikke glemt fjorårets 15-årsjubileum for debuten, så det blir garantert både «Fa Fa Fa» og «Computer Camp Love» live når bandet spiller opp in real life!

Smittevern: Parkbiografen er nå rigget med tomannsplasser med bord i mellom og etter gjeldende smittevernslovverk så er det 1 m fra skulder til skulder mellom alle publikummere i salen. Det er kun de som bor sammen som er ment å kjøpe husstand-billett, hvor man naturlig nok kan sitte tettere. Dersom du har flere enn en billett i et kjøp så plasserer vi ordren sammen i salen, men legger opp til 1 m avstand. Alle billettkjøpere mottar SMS i forkant av arrangementet med nummer på sitteplassen sin.

Har du spørsmål til bordplasseringer, så kontakt oss gjerne på post@parkbiografen.no eller telefon 35 49 99 50

  • Last Updated: 08.04.2021
  • Source: Telemarkreiser AL
Dates

lø. 29. mai 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Datarock på Parkbiografen
Your Recently Viewed Pages