Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark PORSGRUNN

DEATH BY UNGA BUNGA + Veps - FRI ALDER!

  • Rockeklubben i Porsgrunn , Jernbanegt 2, Porsgrunn
  • 27. november 2021
  •  /  15:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

DEATH BY UNGA BUNGA gjør konsert med FRI ALDER på RiP!

Death By Unga Bunga er i støtet om dagen. De spilte 2020s kuleste streamingkonsert med Once Upon A Time In Deadwood City, har lansert sitt eget øl og forstyrret fredagstacoen med sin opptreden på Lindmo. Singlene «Not Like the Others», «Trouble», «Live Until I Die» og Lasse Lokøy-samarbeidet «choose your daddy wisely» har bidratt til å skape nådeløse forventninger til det kommende albumet – wait for it – Heavy Male Insecurity som slippes i februar 2021.

Ettersom de har dominert rockescenen i et tiår med machismo, swagger og overstyrte gitarer, skulle man tro Death By Unga Bunga var hardbarka casanovas, men under deres ekstremt tøffe ytre, skjuler det seg fem usikre gutter. Og det de ønsker å kommunisere til oss er: «Det finnes en plass for alle utskudd i denne idiotiske verdenen, selv om det kanskje ikke alltid virker sånn. Du er velkommen til å henge med oss!»

Death By Unga Bunga spilte garasjerock mens de andre blodfattige ungene spilte såkalt indie, og de meldte overgang til arenrock da garage og psych ble trendy. Med andre ord, gutta vet alt om å være outsidere – eller trendsettere som vi kaller dem. Mens de dundrer ned sin egen sti utenfor mainstreamen, perfeksjonerer bandet stadig kunsten å skrive uimotståelige anthems om å ikke passe inn, mannlig usikkerhet og festing.

Når MÅ du vokse opp? Hvor langt kan du tøye strikken før du blir den pinlige typen som nekter å anerkjenne virkeligheten og som venner og familie blir flaue over å assosieres med? Når er nok faktisk nok? Ikke spør Bunga-boysa, for de nekter å anerkjenne disse spørsmålene.

Supportbandet Veps består av fire 17 år gamle jenter fra Oslo, som har spilt sammen siden ungdomsskolen. Deres første to selvutgitte singler «Do I Hear A Maybe?» og «Funny Things» har gjort dem til et hett navn i hovedstadens undergrunnsscene. I 2021 skal Veps slippe mer musikk, og det er virkelig internasjonalt snitt på alt fra låtskriving til fremføring over bandets melodiøse, men kompromissløse indierock.

Lørdag 27 mars 2021 kl 15.30
FRI ALDER!!!

NB - redusert kapasitet pga distanseringsrestriksjoner og smittevernstiltak.
Med forbehold om endringer grunnet smittevernstiltak.

Dørene åpner kl 15.30
VEPS kl 16.00
DEATH BY UNGA BUNGA kl 16.30

Kun sitteplasser med bordservering og kontaktløs bestilling/betaling.
Vis hensyn og følg smittevernsinstrukser.
Brudd på smittevernsregler medfører bortvisning.
Er du syk eller i karantenetid må du holde deg hjemme.

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 27. november 2021 15:30 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
DEATH BY UNGA BUNGA + Veps - FRI ALDER!
Your Recently Viewed Pages