Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Deep Peace | Veiledet avspenning (gratis)

🌾 Noen ganger trenger vi en pause, en plass uten bekymringer eller stress, uten krav eller andre forventninger. Her kan du komme, bare legge deg ned, og hvile kropp & sjel.

Deep Peace - en veiledet avspenningsøkt for dyp, indre ro.
☘️ Kurset passer også for deg som er helt NY. Du er ikke alene - de fleste som kommer til oss har aldri prøvd meditasjon før.

👉 Hver tirsdag kl. 19:00 - 19:45,
Ingen påmelding, og helt gratis!
Du finner oss på senteret vårt i Erling Skakkes gate 3, 2.etg

Og om du ønsker kan du bli med på ‘Lær meditasjon’ neste tirsdag kl. 18:00. Her lærer du enkle meditasjonsteknikker du kan praktisere hjemme og får en innføring til den urgamle yogavisdommen.

Sees kanskje der :)

____
MER OM DEEP PEACE:
Her vil du komme til et varmt rom med rolig musikk og dempet belysning. Plassen din er allerede forberedt - du trenger bare å legge deg ned under et teppe og hvile.

Vi starter med mindfulness og noen enkle pusteteknikker for å lande her og nå. Etterfulgt av veiledet avspenning, også kalt Yoga Nidra, er dette en behagelig meditasjon som vil gi ro i kroppen, sinnet og hjertet ditt. Vi avslutter med musikkmeditasjon med yogalyder, der vi spiller live musikk. Du kan nå våkne opp og synge med, eller bare ligge og lytte til beroligende melodier.

Etter kurset byr vi på te eller annen sunn snacks for de som har lyst å slå av en prat med likesinnede.

Sist oppdatert: 11/09/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt