Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Den Internasjonale Kulturfestivalen i Kristiansand

Overview

Den er det igjen klart for Den Internasjonale Kulturfestivalen i Kristiansand. Det blir innslag både for barn, unge og voksne.

Festivalen skal vektlegge et internasjonalt preg samt søke å fremheve og feire byens internasjonale befolkning, felleskap og samarbeid på tvers av etnisitet og kultur.

Det blir konserter fra scenen med det blir artister fra ulike land og lokale artister. Det blir ca. 35 matboder fra like mange land som selger Streetfood/småretter, og det blir en parade som går fra Slottet øverst i Tordenskjoldsgate og ned gjennom Markensgate og opp til Torvet. Her blir det også et telt med mange aktiviteter for barn. Konsertene og barneaktivitetene er gratis.

Den Internasjonale Kulturfestivalen sitt hovedformål er å skape en bedre kulturell forståelse i Kristiansand.

Kulturfestivalens arbeid skal være til berikelse for Kristiansand. Målet skal oppnås gjennom synliggjøring av et positivt mangfold, ulike kulturer og kunstneriske uttrykk. Festivalen skal vektlegge et internasjonalt preg samt søke å fremheve og feire byens internasjonale befolkning, fellesskap og samarbeide på tvers av etnisitet og kultur.

En skikkelig folkefest med dans, sang og musikk. Og ikke minst deilig mat!

  • Last Updated: 05.02.2018
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

fre 15. juni 2018

lør 16. juni 2018

See All
Den Internasjonale Kulturfestivalen i Kristiansand
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad