Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Asker

Den Kulturelle Barnevogna: Einar Stokke Fadnes ( Jim Stärk )

Overview

Den kulturelle barnevogna: Einar Stokke Fadnes

En konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid

Dato og tid

Fredag 22. desember kl. 12.00

Alder

Passer for alle

Sted

Multisalen, Asker kulturhus

 

«Den kulturelle barnevogna» er en konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid. Konsertopplevelsen er for de voksne, men er spesielt tilrettelagt med god plass og tilpasset lydnivå. Med lave billettpriser og fantastiske artister byr vi på flotte musikkopplevelser for store og små. Kun foreldre med babyer/småbarn kan kjøpe billett.

Vi har god plass til barnevognparkering.

Einar Stokke Fadnes er låtskriver, gitarist, pianist og vokalist i Jim Stärk. Siden oppstarten i 2001 har han og bandet utgitt fem album og en Ep, spilt hundrevis av konserter og hatt flere store radiohits. Bandet fikk Alarm-prisen i 2005 og har vært nominert til Spellemannsprisen en rekke ganger. Foreløpig siste album var «Rainy Love Sounds» fra 2011. Fadnes jobber nå med sitt første soloalbum, hovedsakelig spilt inn i hjemmestudioet på Tromøy. Han følger fortsatt den røde tråden fra Jim Stärk-dagene med et akustisk og nedstrippet lydbilde, men utforsker dette universet med åpent sinn.

På denne matinékonserten vil han presentere smakebiter fra kommende album og utvalgte låter fra Jim Stärk-katalogen i soloformat. Enkelt oppsett med gitar, piano og vokal. Nært og ærlig.

 

 

  • Last Updated: 12.11.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fre 22. desember 2017 12:00

See All
Den Kulturelle Barnevogna: Einar Stokke Fadnes ( Jim Stärk )
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad