Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Asker

Den kulturelle barnevogna - Oscar Danielson

Overview

Den kulturelle barnevogna – Oscar Danielson

«Den kulturelle barnevogna» er en konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid.

Dato og tid

Torsdag 26. april kl. 12.00

Alder

Passer for alle

Sted

Multisalen, Asker kulturhus

 

«Den kulturelle barnevogna» er en konsertserie for de som er hjemme med barn på dagtid. Konsertopplevelsen er for de voksne, men er spesielt tilrettelagt med god plass og tilpasset lydnivå. Med lave billettpriser og fantastiske artister byr vi på flotte musikkopplevelser for store og små. Kun foreldre med babyer/småbarn kan kjøpe billett.

Vi har god plass til barnevognparkering.

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har.

Med den fantastiske låta «Besvärjelse» og en rekke kritikerroste albumutgivelser, har Danielson virkelig markert seg de siste årene, også på denne siden av grensen. I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk.

I 2018 reiser den Stockholm-fødte 46-åringen ut på solotur. Det er et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Det starter med «Flickorna», som handler om det livsforvandlende øyeblikket når guttene først ser «flickorna som gjort sig fina». Så følger vi med fra de første vaklende skritt, inntil bekymringer om hva du gjør for å holde kjærligheten i live etter lang tid har gått og barna begynner å bli store.

Sted: Multisalen
Klokken: 12.00
billettpris: 100,-

  • Last Updated: 14.02.2018
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

tors 26. april 2018 12:00

See All
Den kulturelle barnevogna - Oscar Danielson
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad