Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Den Lille Bluesfestivalen 2018

  • Bryggen 43, Bergen
  • 55543058
  • 23. februar 2018 - 24. februar 2018
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Den Lille Bluesfestivalen på Madam Felle blir en 2-dagers bluesfest fest uten sidestykke. Et bredt spekter av artister fra fjernt og nært og med selveste Dag Bergesen som arrangør kan vi love årets høydepunkt for alle bluesfans.

Program fredag 23. februar:

Eric Slim Zahl & the South West Swingers
har nå for alvor inntatt Europas ulike festivalscener etter seieren i European Blues Challenge (EBC). Med sin 50-tallsrock, jump blues og boogie – og en egen evne til å engasjere og underholde publikum – sjarmerte bandet alle under finalerunden. Tidligere hadde også bandet imponert under International Blues Challenge (IBC), som ble arrangert i Memphis, TN, US, med en, sett med «europeiske øyne», historisk semifinaleplass.

Callin’Crowds
er et nystartet band med Geir Mæhle som vokalist og gitarist og trommis fra Gina Aspenes band mm.  Med egne låter i sjangeren bluesrock, 70 talls rock har dette bandet laget seg en fin stil som passer gutta meget bra. Et ganske rocka band som vi kommer til å høre mye av fremover på Vestlandet.

Down To Dust
er et band som spiller mye ZZ Top cover og er tilbake på banen etter noen år i dvale. Bandet er et typisk band som blir booket på MC treff og andre tilstelninger der de vil ha et røft band med denne stilen.

Program lørdag 24. februar:

Gina Aspenes & Nobodys Business 
Fra et fjellstøtt komp serveres heftige bass- og trommegroover, delikat krydret med lekende hammondorgel og et dryss av rivende gitarsoloer. Det hele toppes med vokalprestasjoner og en sceneutsråling fra vokalist Gina Aspenes som virkelig setter spor etter seg.

3 For The Show
er en funky bluesrock trio som for tiden er det mest bookete band i den sjangeren her på Vestlandet. De tar med seg Egil Eldøen som gjestevokalist på noen låter denne gangen, noe som bandet gjorde mye på 90 tallet.

Big Men Bluesband
kommer fra Tysnes og er et bluesband som henter mye av sin inspirasjon fra Chicago bluesen – Bandet har holdt på i mange år og har gjestet Bergen med stor suksess for noen år siden.

- fra www.madamfelle.no

  • Last Updated: 14.02.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 24. februar 2018 22:00

See All
Den Lille Bluesfestivalen 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad