VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet RINGSAKER

Den største festen - Teater Innlandet - Bjørkvang forsamlingshus

Overview

 EN TI LAB-PRODUKSJON  
 Velkommen til Den største festen!

Nå er det nok. Nok av avstand og Teams og Zoom. Nok av isolasjon og hjemmekontor og ensomhet. Nok av sprit som bare skal på henda, og masker som ikke er morsomme engang!  Det er på skyhøy overtid med en skikkelig fest. Sammen med lokale superkrefter inviterer Teater Innlandet til Den største festen! Alt og alle som kan krype og gå til grendehuset er invitert, og kanskje blir det god, gammeldags trengsel? Kanskje starter festen allerede ved inngangsdøra? Kanskje blir det buskspell på parkeringsplassen?   Og sånn har det alltid vært: Den største festen blir aldri helt som forventa. Men det er alltid verdt forsøket.    Se hva som skjer når et entusiastisk teaterensemble samarbeider med ditt lokale grendehus og får frie tøyler til å lage fest! Sammen med grendehusene og ulike lokale aktører inviterer Teater Innlandet med sin TI Lab til en feiring av forsøket, fantasien og fellesskapet. Rett og slett Den største festen.   Salg av "fest food" og forfriskninger!   

Velkommen til IMPROBATTLE!
På Bjørkvang vil du denne kvelden få oppleve spektakulært improteater og et såkalt battle mellom Teater Innlandet og Nes Friteater! Det blir musikk, underholdning med friteatret, du kan nyte deilig mat og drikke, og vi feirer at det går an å møtes igjen!

Skuespillerne Sunniva Du Mond Nordal, Stian Isaksen og Tom Styve loser deg gjennom Den største festen på Bjørkvang!Lokal arrangør: Venner av Tingnes kulturhus
 
Innholdet er utviklet av Simen Formo Hay, Daria Glenter og Jørgen Strickert, i samarbeid med TI Lab | Regi: Simen Formo Hay | Scenografi: Kristin Bengtson | Kostymedesign:Lise Søraune | Lysdesign: Olav Nordhagen | Produsent: Kari Dæhlin 
 
Med: Stian Isaksen,Sunniva Du Mond Nordal ogTom Styve
 
Varighet: ca. 2,5 timer fra dørene åpner. Dørene åpner kl.19:00. Kom tidlig, og se hva som skjer! 

  • Last Updated: 26.06.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

to. 9. september 2021 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Den største festen - Teater Innlandet - Bjørkvang forsamlingshus
Your Recently Viewed Pages