VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland HAUGESUND

DEN TRØTTE MANNEN

  • Festiviteten Haugesund Konserthus, Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 24. oktober 2021
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I en liten leilighet står en seng. En vekkerklokke ringer. Ei arm famler seg ut av dyna og stopper ringingen. Ei ny klokke ringer, nede i en skuff.

Dette er starten på en historie om en mann som ikke klarer å stå opp om morgenen. Morgenritualet vitner om at han hver kveld forbereder stadig flere remedier for å bli vekket. Og remediene er såpass ekstreme at vi skjønner at han har slitt med dette lenge. Gjennom et vindu ser han at verden utenfor går fra morgen til formiddag og ettermiddag. Uten at han klarer å våkne helt. Det eneste selskapet han har er en radio som spiller musikk og mottar telefoner fra lyttere. Til slutt klarer den trøtte mannen å våkne. Men da har det allerede blitt kveld igjen og tid for et nytt håpløst rituale: klare å sovne. Når han endelig kommer så langt så rekker han selvfølgelig bare ett snork før vekkerklokka ringer igjen.

Passer for barn fra 5 år

Omtale/sitater fra media: «Når forestillingen er slutt, reiser fjerdeklassingene på fremste rad og gir umiddelbart applaus.» Periskop: http://www.periskop.no/showbox-bryter-og-bekrefter-konvensjoner/ «Oppbygningen til Strømgens verk treffer den komiske nerven spesielt hardt. I det Clas Gøran tar tak i to strikkepinner som står i kryss mot hverandre gjennom et garnnøste, spilles middelaldersk musikk som gir tydelig fekte- og ridderassosiasjoner. Det kulminerer i latter i hele salen når han kjører dem inn i en stikkontakt, i håp om at denne egeninduserte elektrosjokkbehandlingen vil «do the trick»» Periskop: http://www.periskop.no/showbox-bryter-og-bekrefter-konvensjoner/

  • Last Updated: 14.05.2021
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

sø. 24. oktober 2021 14:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
DEN TRØTTE MANNEN
Your Recently Viewed Pages