VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

dePresno + Iris // Trykkeriet Scene

  • Olav Tryggvasons Gate 5
  • +47 99256407
  • 26. juni 2021
  •  /  19:00
  •  /  Price 275,- / 250,-
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Standing Ovation og Trondheim Konsertkollektiv presenterer dePresno og Iris på Trykkeriet Scene!

2019 var et enormt år for iris, som blant vant Årets Urørt på NRK P3 og er blitt streamet over 4 millioner ganger de første åtte månedene av hennes kampanje. Hun har bygget opp fanbasen sin gjennom flere festivaler i Europa. iris har og turnéert både internasjonalt og i hele Norge med AURORA. Hun lanserte to EPer det året som høstet lovord fra internasjonal presse som Dummy Magazine og The Line Of Best Fit, låtene hennes har gått konstant på radio nasjonalt på både P1, P3 og P13 fra dag en. I 2020 har hun brukt tiden godt i studio med å utforme sitt debutalbum som slippes første halvdel av 2021. Alt ligger til rette for at du kommer til å høre mye om iris det neste året.

Det var med låten «Hide And Seek» dePrenso fikk sitt ordentlige gjennombrudd i 2016. Låten var en av de mest spilte låtene på P3 det halvåret, den har blitt streamet millioner av ganger og fremført live på blant annet Lindmo, TV-aksjonen, og live hos P3 Christine. Det samme året varmet han opp for a-ha foran 16.000 publikummere og ble med AURORA på turné som support act i Europa. Etter å ha gitt ut to album i 2019, har dePresno brukt 2020 til å forberede sitt album “PLACES”. Han startet året med singelen “Bitter St” i januar og følger opp med neste singel “Church” allerede 26. Februar. Albumet kommer senere i år. Musikkåret 2021 for hans del består av utgivelser som beskriver følelseslivet, kjærlighetslivet og selvfølgelig livet ellers.

«Meg og iris har jo kjent hverandre så lenge at vi sikkert kunne skrøtet på oss et ullbryllup om vi hadde hatt samvittighet til det, men (u)heldigvis kjenner vi hverandre ikkje så godt at vi har trengt til å ta stilling til det! Men i en tid hvor en så stor del av det som er hverdagen vår og for så vidt en av de tingene som er grunnen til at man lager musikk er "frarøvet" oss blir det supert å komme seg ut å spille litt musikk igjen! Så får man bare krysse det som krysses kan for at vennskapet vårt tåler syvårskrisen!»
- dePresno

«!!! jeg har lenge spilt inn musikk som jeg gleder meg veldig til å vise dere️! håper samfunnet blir friskemeldt snart så vi kan dra ut og ha det hyggelig sammen igjen - men dette må skje gradvis og koronavennlig. føles rart å annonsere konserter oppi alt dette, men vi skal prøve å ha det så fint som mulig med så få/mange som mulig. om det blir 10 eller 20 eller 50, så blir det fantastisk å møte mennesker igjen <3»
- iris

Aldersgrense 18 år.

---

VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE SMITTEVERN:
Vi følger norske myndigheters anbefalinger og krav til smittevernstiltak.
- Begrenset kapasitet
- Sittende publikum
- 1-meters avstand
- Registrering av navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing
- Kun forhåndssalg
- Barbestilling via telefon, servering ved bord
- Ved avlysning/utsettelse vil du få tilbud om refundering

  • Last Updated: 12.04.2021
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

lø. 26. juni 2021 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
dePresno + Iris // Trykkeriet Scene
Your Recently Viewed Pages