VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

dePresno x iris

Overview

Dobbeltkonsert med med iris (årets Årets Urørt på NRK P3 i 2019) og dePresno (som for alvor slo igjennom i 2016).

Lørdag 20. mars
Dørene åpner: 19.00
Konsertstart kl.20.00
18 års aldersgrense og begrenset antall billetter

iris er blitt streamet over 4 millioner ganger de første åtte månedene av sin kampanje og hun har bygget opp fanbasen sin gjennom flere festivaler i Europa. iris har og turnert både internasjonalt og i hele Norge med AURORA. Låtene hennes har gått konstant på radio nasjonalt på både P1, P3 og P13 fra dag en. I 2020 har hun brukt tiden godt i studio med å utforme sitt debutalbum som slippes første halvdel av 2021.

Det var med låten «Hide And Seek» dePresno fikk sitt ordentlige gjennombrudd i 2016. Låten var en av de mest spilte låtene på P3 det halvåret, den har blitt streamet millioner av ganger og det samme året varmet han opp for a-ha foran 16.000 publikummere og ble med AURORA på turné som support act i Europa. Etter å ha gitt ut to album i 2019, har dePresno brukt 2020 til å forberede sitt nye album “PLACES” som det er sluppet to singler fra “Bitter St” og "Church”.

Hjelp Parkbiografen og overholde smittevernet:
Parkbiografen er nå rigget med tomannsplasser med bord i mellom og etter gjeldende smittevernslovverk så er det 1 m fra skulder til skulder mellom alle publikummere i salen. Det er kun de som bor sammen som er ment å kjøpe husstand-billett, hvor man naturlig nok kan sitte tettere.
Dersom du har flere enn en billett i et kjøp så plasserer vi ordren sammen i salen, men legger opp til 1 m avstand. Alle billettkjøpere mottar SMS i forkant av arrangementet med nummer på sitteplassen sin.

Har du spørsmål til bordplasseringer, så kontakt oss gjerne på post@parkbiografen.no eller telefon
35 49 99 50.

  • Last Updated: 08.04.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 20. mai 2021

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
dePresno x iris
Your Recently Viewed Pages