Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

dePresno

Overview

Unge dePresno fra Bergen kom ut av intet i 2015, og har siden den gang befestet sin posisjon som en av de mest spennende mannlige pop-artister i Norge.

Unge dePresno fra Bergen kom ut av intet i 2015, og har siden den gang befestet sin posisjon som en av de mest spennende mannlige pop-artister i Norge. På få år har han blitt en bevandret artist med mye radiotid, tv-opptredener og oppvarming for selveste A-ha. Hans definitive gjennombrudd fikk han i 2016 med singelen «Hide And Seek», som var en av de mest spilte låtene på P3 det halvåret. Låten har generert flere millioner avspillinger på Spotify og har blitt fremført bl.a. på Lindmo, TV-Aksjonen og live hos P3 Christine.

Nå er han endelig aktuell med sitt solide debutalbum,  Technicolor, som han tar med seg i bagasjen når han legger ut på turné høsten 2019. Albumet er tilgjengelig i alle kanaler: https://lnk.to/dePresno_Technicolor

Her er noen av anmeldelsene:

5/6- Bergens Tidene - «Technicolor» - Denne bergenseren er en av landets beste popsolister akkurat nå
5/6 - Bergens Tidende - «Forever (EP)» - Storslagen sårhet

Bergens Tidene - Med sin malmfulle røst, oppslukende tekster og smarte melodier har han skapt et unikt, lett gjenkjennelig uttrykk

  • Last Updated: 16.07.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 26. oktober 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
dePresno
Your Recently Viewed Pages