Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

DER GÅR GRENSEN

  • Knut Knutsen Oas Gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 31. oktober 2018 - 1. november 2018
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Er vi nordmenn mer opptatt av grenser og privat eiendom enn de er i andre land? Er det folk i byen eller på landet som krangler mest? Hva betyr det egentlig at eiendommen din går ut i fjorden «så langt en hest kan vasse»?

I norsk folketro ble den som flyttet grensestein dømt til endeløst straffarbeid i det hinsidige. Han fikk ikke fred i graven og måtte til evig tid være ved grensen og fånyttes prøve å sette steinen tilbake. Straffen er betraktelig mildere i dag. Men du risikerer faktisk ett års fengsel.

Skuespiller Ane Skumsvoll er dypt fascinert av nabokonflikter – hva vi krangler om, og har kranglet om, opp gjennom tidene. I denne forestillingen dykker hun ned i grensekonflikter, eiendomsgrenser, personlige grenser, grenseoverskridelser og ikke minst, grenseløs irritasjon over den «jææææævla naboen».

Nabokjerringa Skumsvoll lover også råd om planting og beskjæring av tujahekk, tips for fjerning av uønskede trær og selvsagt oppskrift på nabovarsler. Med seg på scenen har hun Håkon Moe, en foreløpig hyggelig nabo som skal tonesette det hele.

Av: Ane Skumsvoll | Regissør: Morten Joachim

  • Last Updated: 22.01.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

on. 31. oktober 2018 kl. 01:00 19:00 23:59

to. 1. november 2018 kl. 01:00 19:00 23:59

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
DER GÅR GRENSEN
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad