Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Desemberstemninger + Special Guest

Desemberstemninger har skapt en god tradisjon med sin førjulsturne. Ole Edvard Antonsen med sitt eminente trompetspill sammen med de fantastiske gjestevokalistene Stine Hole Ulla og Are Hembre og Thomas Tvedt.
Thomas Tvedt Special Guest på alle konsertene på Østlandet Han trollbandt TV seerne med sin karismatiske stemme i The Voice denne våren hvor han kom på andre plass. Thomas er utdannet ved NMH og vi er stolt av å ha han med i Desemberstemninger.
Stine Hole Ulla var den første kvinnelige vinneren av Norske Talenter. Med sin klokkeklare stemme vant hun den femte sesongen av programmet i 2012, bare 17 år gammel. I dag er hun en rutinert artist som jobber med store norske navn.
Are Hembre en av Norges største tenorer startet sin karriere allerede som 9 åring. Han har vunnet priser for sitt musikalske virke og gjør stor suksess innen klassisk og musikal.
Desemberstemninger vil by på høydepunkter på rekke og rad når denne fantastiske gjengen entrer scenen for å skape magisk julestemning.

Desemberstemninger har også med Ole Edvard´s eget band og lydmann:
Trond Hustad – keyboards
Tom Erik Antonsen – bass
Per Hillestad – trommer og perkusjon
Eilif Stene – lyd
Velkommen til julekonserten som garantert vil sette deg og dine i en herlig førjulsstemning, like før selve julehøytiden ringes inn.

Konsertstart : 17:00
Dørene åpner : 16:00
Varighet : 90 min

Servering :
Ingen servering

Aldersgrense : Ingen aldersgrense
Ledsager : Full pris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangørens nettside

Sist oppdatert: 12/03/2023

Kilde: Visit Hedmark AS

Sider du nylig har besøkt