Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre

Desemberstemninger 2019

Overview

ÅRETS GJESTER: Cecilia Vennersten, Stine Hole Ulla og Knut Marius Djupvik. Ole Edvard Antonsen kjem også i år for å gi oss Desemberstemningar.

Konserten byr på eit allsidig repertoar med alt frå kjende og kjære julesongar, klassiske perler med trompet og sang, til nye og spennande låtar og arrangement som alt er med på å skape den gode, lune stemninga.

Ny gjest på årets turné er den svenske stjerna Cecilia Vennersten, kjend for m.a. megahiten «Det vackraste» som sjølvsagt blir å høyre på årets konsert. I tillegg er de eminente songarane Stine Hole Ulla og Knut Marius Djupvik med, som også var med i fjor.

For virkeleg å sette dei rette stemningane har «Desemberstemninger» med ein stor produksjon med lyd og lys , samt Ole Edvard sitt eige band med Rune Tylden, (keyboards), Tom Erik Antonsen (bass) og Per Hillestad (trommer).

Velkomen til julekonserten som garantert vil sette deg og dine i ei herleg førjulsstemning, rett før sjølve adventstida startar.

  • Last Updated: 19.09.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 29. november 2019 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Desemberstemninger 2019
Your Recently Viewed Pages