VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Desemberstemninger 2020

Overview

Ole Edvard Antonsen's førjulsturné «Desemberstemninger» har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land og blir av mange kalt «den ultimate julekonserten».

Ole Edvard Antonsen's førjulsturné «Desemberstemninger» har blitt en hyggelig tradisjon rundt om i Norges land og blir av mange kalt «den ultimate julekonserten».

Ole Edvard, en av verdens fremste trompetsolister og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner, har på denne turnéen med seg Knut Marius Djupvik som gjør stor suksess i Stjernekamp på NRK denne høsten, samt Stine Hole Ulla som var den første kvinnelige vinner av Norske Talenter i 2012.

Konserten vil inneholde kjente kjære juleklassikere, «O helga natt» og «Anthem» med Knut Marius, «The Prayer» som duet med Stine, «Vidda» med Ole Edvard i tillegg til flere overraskelser.

Det tremanns sterke bandet vil være med å skape en flott og stemningsfull konsert for deg og dine i en annerledes førjulstid.

VARIGHET
1 time og 20 minutter, uten pause.

Nummererte plasser
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, alle med 1-meters avstand.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her.

ARRANGØR
Atempo

  • Last Updated: 06.11.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 18. desember 2020 18:00 19:20

fr. 18. desember 2020 20:30 21:50

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Desemberstemninger 2020
Your Recently Viewed Pages