Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Det Betales: Backbeat 2022

Overview

Det norske bandet Det Betales og deres show «Backbeat» tar for seg tiden da The Beatles spilte i Hamburg på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club. Bandet har blitt omtalt, av selveste Beatles-manager Alan Williams, som «The best Beatles tribute band in the world». Bli med på en unik konsertopplevelse med musikere som gir alt for en av verdens beste grupper.

Det Betales fra Drammen er kjent for de fleste, og 45 år med hyllest til The Beatles har gjort bandet legendariske. De har spilt over 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og de ble utropt av Beatles manager Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world» Ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har humor, musikalitet, energi og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Showet Backbeat tar for seg den tiden The Beatles spilte i Hamburg, på steder som Keiserkeller, Indra og Star Club, for nøyaktig 60 år siden. De spilte opp til 8 timer hver kveld, og ble uten tvil verdens beste rock & roll band. John Lennon uttalte i et intervju i 1971 at «den beste musikken vi spilte ble aldri utgitt». Det har Det Betales gjort noe med, og låten «Bad Boy» er nå utgitt på plate og video. Planen er å lage et helt album med denne fantastiske musikkskatten.

Konserten byr også på en kavalkade med de største slagerne‚ «Yesterday», «Penny Lane», «Help», «Hey Jude» og mange andre. Her blir det høy allsangfaktor.

Billettpriser:
Ordinær: 480

  • Last Updated: 28.05.2022
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 1. oktober 2022 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Det Betales: Backbeat 2022
Your Recently Viewed Pages