Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

DET E HARDT Å VÆRE BITCH

Av og med Iren Reppen, med musikk av Svein Gundersen

KONSERTFORESTILLING OM MAKT

I dette eventyret fra virkeligheten møter vi ei jente som vokte opp med store drømmer. Etter hvert ble drømmene oppfylt, men hun søker seg stadig videre.

Gjennom egne tekster og til musikk av Svein Gundersen, leder Iren Reppen og bandet hennes publikum gjennom erfaringer og ambisjoner, håp og et brennende ønske om å være god nok.

For Iren Reppen fikk makt. Hun var den første kvinnelege teatersjefen ved Hålogaland Teater, Nord-Norges største kulturinstitusjon. Hun har sett seg selv og teatret fra ulike sider. Hvem er man som menneske, og hvem blir man i rollen som sjef? Hva gjør makt og posisjon med deg? Det er ikke alltid så enkelt å få øye på hvor makten egentlig ligger, og hva som driver et menneske med makt. Er det så morsomt som alle vil ha det til?  Og hva venter egentlig på maktens øverste topp? 

For over 25 år siden skrev Iren Reppen showet  Det e hardt å være mainn, som ble spilt på Det Norske Teatret, filmet av NRK og utgitt som album da Iren Reppen var en ung skuespiller og artist. En rekke erfaringer rikere har hun nå kommet fram til at «Det e hardt å være bitch». 

En samproduksjon mellom Det Norske Teatret, Brageteatret, Hålogaland Teater og Iren Reppen – og støttet av Dramatikkens hus.

Regissør Nils Petter Mørland
Scenografisk assistanse Unni Walstad
Koreografisk assistanse Belinda Braza
Lys Filip Winther Hartvigsen
Dramaturg Siri Løkholm Ramberg

Bandet:
Bass Gjermund Silset / Håkon Eivind Larsen
Gitar Håvar Bendiksen / Hallgrim Bratberg
Trommer Kenneth Ekornes / Hans Marius Indahl
Fele og fløyte Joseph Angyal
Innspilling av Hælvete Johannes Winther Farstad
Musikalske arrangement Bandet

Gjestespill fra Iren Reppen på Gamle Scene 11. og 12. desember 2023

Sist oppdatert: 10/08/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt