Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Det e hardt å være bitch

Mer info

Gjennom egne tekster og til musikk av Svein Gundersen, leder Iren Reppen og bandet hennes publikum gjennom erfaringer og ambisjoner, håp og et brennende ønske om å være god nok.

For Iren Reppen fikk makt. Hun var den første kvinnelege teatersjefen ved Hålogaland Teater, Nord-Norges største kulturinstitusjon. Hun har sett seg selv og teatret fra ulike sider. Hvem er man som menneske, og hvem blir man i rollen som sjef? Hva gjør makt og posisjon med deg? Det er ikke alltid så enkelt å få øye på hvor makten egentlig ligger, og hva som driver et menneske med makt. Er det så morsomt som alle vil ha det til?  Og hva venter egentlig på maktens øverste topp? Gjennom 11 originalskrevne låter, og personlige erfaringer fra virkeligheten som teatersjef, opplever publikum Iren Reppen hanske med personalansvar og makt. Det er til å le av, -og til å gråte over.

For over 25 år siden skrev Iren Reppen showet  Det e hardt å være mainn, som ble spilt på Det Norske Teatret, filmet av NRK og utgitt som album. En rekke erfaringer rikere har hun nå kommet fram til at «Det e hardt å være bitch».

Produsert i samarbeid mellom Det Norske Teatret, Brageteatret, Hålogaland teater og Iren Reppen.

Manus: Iren Reppen Musikk: Svein Gundersen
Regi: Nils Petter Mørland Dramaturg: Siri Løkholm Ramberg

Sist oppdatert: 04/24/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt