Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Det Nedsablede Compagnie

Mer info

Slipp banjoen løs det er vår! Iallefall nærmer det seg når vi slipper Det Nedsablede Compagnie løs i kjelleren på Wrightegaarden 26 april.

Slipp banjoen løs det er vår! Iallefall nærmer det seg når vi slipper Det Nedsablede Compagnie løs i kjelleren på Wrightegaarden 26 april. Det Nedsablede Compagnie er et akustisk bluegrassband som har sitt opphav nettopp her i Langesund, og som etter en verdensomspennende Grenlandsturné endelig har kommet tilbake til røttene sine og gleder seg til å polere ørene til Wrightegaardens herlige publikum!! Det Nedsablede Compagnie er 6 pent kledde herrer i sin beste middelalder som spiller bluegrassifisert americana, gospel, pop, disco, rock, salmer og selvfølgelig bluegrass. Fra venstre Øystein Eek på liggende dobro og høy falsett, Pål Berger Hansen på stående gitar, munnharpe, trommepilk og sang, Per Robert Jøntvedt på microgitar, sixpence og høysang, Frank Robert Thomsen med sin fløyelsesmyke banjo og staccato stemme, Nicolae Bogdan med sin vellagrede fiolin og bortkomne trekkspell og sist men absolutt ikke yngst; selveste Nils Henrik Mostraum på sin gigantiske fele! Og de gleder seg stort til å spille for akkurat deg den 26 april! Vel møtt!

OBS! Denne konserten er i kjelleren på Wrightegaarden. Sesongkort for sommersesong 2024 er ikke gjeldene for denne konserten.

Linker:
Facebook


20 års aldersgrense
Konsertstart kl.20:00
Dørene åpner kl. 18:00
Lokale: Kjelleren, Wrightegaarden
Servering: Alle rettigheter
HC/Ledsager: Ordinær billett
Bevegelseshemmede : Nei, ikke tilrettelagt grunnet vernet bygg
Parkeringsmuligheter : Ja


For mer informasjon se www.wrightegaarden.no og Facebook.

Sist oppdatert: 04/12/2024

Kilde: VisitGrenland AS

Sider du nylig har besøkt