Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Det Norske Blåseensemble & Florian Weber: Sanntid

Overview

Det blir spenning i hvert eneste øyeblikk når en kammergruppe fra Det Norske Blåseensemble improviserer frem ny musikk sammen med den tyske jazzpianisten Florian Weber. Velkommen til en bokstavelig talt unik konsertopplevelse!

Det Norske Blåseensemble er trolig det eneste ensemblet i verden som improviserer hele konserter på klassiske premisser. Musikkformen krever eksepsjonelle musikere som kjenner instrumentene sine ut og inn, og det har Det Norske Blåseensemble mange av. Sanntidsprosjektet startet i 2013, og har ført til en rekke ulike konserter med alt fra noen få musikere til hele ensemblet.

På denne konserten får en kammergruppe bestående av den hardeste sanntids-kjernen for første gang besøk av den internasjonalt anerkjente, tyske jazzpianisten Florian Weber. Weber ble nylig fast medlem av solide NDR Bigband i Tyskland, der blåseensemblets kurator i sanntidmusikk, Geir Lysne, er sjefsdirigent.

Mer om Det norske blåseensemble her: dnbe.no
Mer om Florian Weber her: florianweber.net
------

- Aldersgrense 18 år.
- Vergeordning: Verge fylt 23 år, skal være edru og ikke drikke alkohol under arrangementet, kan ha ansvar for to personer under 18 år med minstealder 12 år. Gå HIT for info og nedlasting av skjema for vergeordning.
- Dørene åpner: kl.19:00
- Konsertstart: ca. kl.20:00
- For ledsagerbilletter, kontakt USF direkte på e-post epost@usf.no.
--------
Info covid-19.
Vær trygg på konsert!
USF Verftet legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitteverntiltak fra myndighetene blir fulgt:
- Billetter kan bare kjøpes på forhånd
- Alle som kjøper billett må registrere sine kontaktdetaljer hos billettutsteder.
- Den som kjøper billett i sitt navn og selger/gir den videre til andre, forplikter seg til å kunne opplyse om den andres kontaktdetaljer for eventuell smittesporing.
- Innslipp til konsert starter i god tid før arrangementsstart. Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, slik at det ikke oppstår kø.
- Det er plassert dispensere med håndsprit på hele området. Bruk dem ofte.
- Hold avstand. Våre arrangementsverter kan, hvis nødvendig, henstille om å holde avstand. Vi oppfordrer alle til å følge vertenes anvisninger.
- Vis hensyn og solidaritet med dine medmennesker på konsert, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg.

  • Last Updated: 17.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 16. februar 2022 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Det Norske Blåseensemble & Florian Weber: Sanntid
Your Recently Viewed Pages