Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Det Skandaløse Orkester

Overview

DET SKANDALØSE ORKESTER // HULEN 

HEAR YE, HEAR YE, nå får vi 8 kanonbra, kokos og knall-talentfulle mennesker på Hule-scenen, vi ønsker hjertelig velkommen Det Skandaløse Orkester! Hvem er ikke keen på litt Frank Zappa stemning, bare med bergensk krydder?!


CC: 200 / 250 kr
ID: 20 år, 18 år med gyldig studentbevis.
-----------Det Skandaløse Orkester er et bergensk kultband som ikke ligner på noe annet i norsk musikkhistorie. De har blitt omtalt som det rareste, mest fascinerende, kompetente og tighteste bandet i Bergen og blir sammenlignet med artister som Tom Waits og Frank Zappa.
Ingen av gruppens 8 medlemmer ser helt gode ut og de har nok heller ikke hatt det så greit i oppveksten, men å lage et et helsikkens spetakkel det kan de og er viden kjent for sine energiske og hensynsløse konserter. Det er aldri godt å vite som skjer under disse konsertene og sjangermessig går det i berg og dalbane fra prog og jazz via punk, folk og polka til country and western og rave.
I 2021 feiret Det Skandaløse Orkester 10 år og jubileumskonserten på Kvarteret i Bergen ble belønnet med 6 av 6 hjerter i Bergens Tidende.
"Det er ingen tvil om Det Skandaløse Orkester er et av bergens mest kompetente band og at de behersker formelen sin til fulle! 6/6 (Petter Lønningen, Bergens Tidende)
"Å oppleve dette bandet live er en fantastisk opplevelse, som en en miks av Frank Zappa og Salvador Dali på speed." 4,5 av 5 stjerner! (Per-Helge Berg, Prognytt)
"'Tenk om noen ser deg' has completely blown my mind, and it makes me laugh, cry and be joyful in equal quantities." 9/10 (Nordic music reviews)
"Subtil, hysterisk komikk på detaljnivået (...) Faktisk burde nokon gi dei ein pris fort som råd" (Rasmus Hungnes, Dag og Tid)
Besetning:
Sondre Jørgensen - keyboards, vokal
Mats Erik Zen - vokal, gitar
Øystein Bech-Eriksen - gitar, vokal
Søster Pling - vokal, perk
Morten Norheim - Saksofoner
William Grøv Skramsett - trompet
Jørgen Haugland - bass
Gjert Hermansen - trommer
Velkommen tilbake til Hulen!

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 23. september 2023 21:00 3:00

sø. 24. september 2023 21:00 3:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Det Skandaløse Orkester
Your Recently Viewed Pages