Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ulstein

Dex Carrington - Dexcellent

Overview

Fredagskvelden under Smak av Ulstein er det igjen klart for standup på Sjøborg. I år får vi besøk av Dex Carrington med si første soloforestilling, "Dexcellent".

Dex tok Noreg med storm då han dukka opp på VGTV i reiseprogrammet "Dexpedition" i 2011. Sidan den gong har den engelsktalande komikaren dukka opp jevnlig på film, TV og det store internettet, seinast som agenten til Zlatan Ibrahimovich i de hysterisk morsomme reklamene for klesmerket A-Z.

Samtidig har han utvikla seg til å bli ein av landets fremste standup'ar, gjennom hundrevis av opptredenar på scener i inn- og utland. Dex har smarte og morsomme tekstar, kombinert med ein heiltenergi, utstråling, levering og evne til å få med seg publikummet. Resultatet er at du ler. Høgt og lenge. Ti av ti gongar.

Sjå fram til ein kveld med klassisk observasjonshumorg og ein litt personleg Dex Carrington. Vi garanterer eit Dexcellent show.

  • Last Updated: 24.01.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 14. juni 2019 21:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dex Carrington - Dexcellent
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad