VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Di Derre på Wrightegaarden

  • Wrightegaarden , Tordenskjoldsgt. 2, Langesund
  • 17. juli 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

DI DERRE

«Det er ikke ofte jeg forlater et konsertlokale med en slik tilfredshet i kropp og sjel», skrev Tromsøs anmelder etter at Di Derre gjestet Borti Natta i 1993. 28 år senere vet bandet fremdeles å spre glede fra en scene.

På midten av 90-tallet gikk Di Derre fra å være et kultband til å bli allemannseie. Albumet «Jenter & Sånn» fra 1994 solgte over 190 000 eksemplarer, og siden den gang har bandet fått en selvfølgelig plass i den norske musikkulturen. I 2018 feiret Di Derre 25-årsjubileum med nytt album og påfølgende jubileumsturné. Albumet «Høyenhall» mottok strålende kritikker og singelen «Det går fint» har blitt en godt etablert radiohit. Sommeren 2019 spilte bandet tre utsolgte konserter sammen med selveste KORK på Frognerseteren Amfi i Oslo, en suksessforestilling som ble innspilt og sendt på NRK1 i beste sendetid, og albumet Di derre og KORK – Live i Marka ble sluppet i november.

Di Derre består i dag av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (tangenter), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal) og Lars Joner (gitar). Når de står på en scene er det så høy allsangfaktor at publikum må kunne sies å være en del av bandet. 

Lørdag 17. juli er Di Derre tilbake på Wrightegaarden for å fremføre gamle og nye slagere. Her blir det både «Jenter», «Rumba med Gunn» og «Det går fint». Vil du bli med i koret? Sikre deg billetter nå.

  • Last Updated: 11.06.2021
  • Source: Telemarkreiser AL
Dates

lø. 17. juli 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Di Derre på Wrightegaarden
Your Recently Viewed Pages