Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Diamantbrykkup som musikervenner - Stein Ødegård og Terje Elven

Mer info

Det startet 24. april 1964. Da ble bandet «The Saints» etablert med Stein, Terje, Arne Floor og Helge Korssjøen. Stein spilte trommer. Terje spilte sologitar. Arne spilte rytmegitar og Helge spilte bass. Når konserten den 27. april 2024 holdes er vi omtrent akkurat på 60 år med samspill!
Stein bodde og jobbet i en årrekke i Oslo-området men vi møttes jevnlig også da, i forbindelse med deltagelse i band og felles prosjekter. Etter at Stein og familien flyttet tilbake til Røros først på 1980-tallet har vi vært tett tilknyttet hverandre gjennom Bergstaden Old Stars i snart 40 år og de første årene med Det Brinner En Eld (senere Elden).
Mengden med musikervenner som vi har spilt sammen med, og som meget godt kunne ha vært invitert til å bidra på en slik konsert er enorm! Når alt nå skal kokes ned til en konsert på rundt to timer så sier det seg selv at vi har måttet gjøre et utvalg.
Vi har tidligere også hatt markeringer av vårt samspill og da med inviterte musikervenner. Denne gangen gjør vi det samme med et nytt knippe støttespillere på scenen. Det vil bli en kveld med Rock'n Roll, rockabilly, blues, jazz, viser....og kanskje noen overraskelser
Med oss på konserten har vi:
Bergstaden Old Stars – Stein Hanssen – Anne -Karin T. Wendelbo – Tor Welo – Arne Skognes
Siri Gellein – Erik Roll – Old Folks Jazz Quintet – Asbjørn Olsen

Sist oppdatert: 04/21/2024

Kilde: Destinasjon Røros

Sider du nylig har besøkt