Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet LILLEHAMMER

Didrik Solli-Tangen og Fåberg Musikkforening

Overview

"Didrik Solli-Tangen – Klassisk Sommer" En av landets største stemmer inviterer til en stemningsfull sommerkveld med gåsehudgaranti.

På repertoaret finner vi store klassiske verk og skjellsettende låter. Len deg tilbake og nyt en uforglemmelig musikalsk reise.


Didrik Solli-Tangen (f. 1987) er utdannet klassisk sanger ved Barrat Due musikkinstitutt i Oslo. Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2010 da han vant den norske finalen i Melodi Grand Prix, med låten «My Heart Is Yours».

På merittlisten finner vi også en andreplass i Stjernekamp 2017, og i 2021 gikk Didrik helt til topps i Maskorama forkledd som «Snømonsteret».

Didrik har opptrådt på flere store norske TV-sendinger og har også fått opptre for Kongefamilien ved fler anledninger. Han har samarbeidet med flere av Norges fremste låtskrivere og produsenter, samt Den Norske Opera og Oslo Filharmonien. Musikken hans har blitt A-listet på NRKP1 og han har spilt for utsolgte konserthus over hele landet.

«Didrik leverer patos, dynamikk og et voldsomt vokalspekter» - Dagbladet

«Solli-Tangen framfører med hjertet milevis utenpå brystet»

 

KJØP BILLETTER!

  • Last Updated: 29.03.2022
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

sø. 12. juni 2022 17:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Didrik Solli-Tangen og Fåberg Musikkforening
Your Recently Viewed Pages