Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Diners Table med Jan Kåre Johansen

Mer info

UTSOLGT

9. november 2024
Du kjenner han kanskje som fredagskokken på NRK Trøndelag, der han i ti år tilberedte mat og formidlet mattradisjoner på direktesendt radio. Nå kommer han til stabbursloftet og gir oss en matopplevelse du garantert vil huske.

Jan Kåre Johansen er mangeårig kjøkkensjef på Mære landbruksskole og engasjert formidler av mattradisjoner, lokalmat og gode råvarer. Han har holdt kurs om norske mattradisjoner og råvarer over hele verden, blant annet i Japan, Frankrike, Finland, Portugal, Belgia, Italia og Spania, og har vært dommer i både NM og Nordisk mesterskap for kokker. Jan Kåre er en drivende dyktig kokk som disker opp de lekreste retter, samtidig som han er en entertainer som sprer glede.

Diners Table er en unik og intim matopplevelse som deles med andre deltakere, som er like opptatt av gode smaker som deg selv. Her kan du se kokken anrette de flotteste råvarer og fortelle historier om hvor maten kommer fra og hvordan den er tilberedt. Samtidig snuser du inn den gode atmosfæren og neste rett før den kommer på bordet.

2600 kroner per stol. Prisen inkluderer ni retter og tilhørende drikke til hver rett.

Til maten kan dere velge husets spesialtilpassede drikkepakke eller vår ekslusive drikkepakke fra Inderøy Mosteri (alkoholfritt).

NB: Menyen er ikke tilrettelagt for allergikere. Vi ber også bevegelseshemmede og rullestolbrukere om å ta kontakt på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge, da arrangementet foregår på et gammelt stabbur. Ta kontakt hvis du lurer på noe. Aldersgrense 18 år.



Sist oppdatert: 08/20/2024

Kilde: Innherred Reiseliv

Sider du nylig har besøkt