Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Diners Table med Thomas Borgan

Mer info

Velkommen til kulinariske lekestue – stabburet i Vestigården Lorvika.

Her får du en trøndersk matopplevelse i særklasse. Kveldens kokk er Thomas Borgan. Namdalingen som er både norgesmester, nordisk mester, nord-europeisk mester i kokkelering og kjøkkensjef på den nydelige restauranten Kraft Bodega i Trondheim. Thomas er glad i mye smak, gode sauser og leken mat – og tar med seg lekenheten til Vestigården Lorvika for en uforglemmelig kveld med gode smaker, god stemning og fine folk.

Diners Table er en unik og intim matopplevelse som deles med andre deltakere, som er like opptatt av gode smaker som deg selv. Her kan du se kokken anrette de flotteste råvarer og fortelle historier om hvor maten kommer fra og hvordan den er tilberedt. Samtidig snuser du inn den gode atmosfæren og neste rett før den kommer på bordet.

2600 kroner per stol.

Prisen inkluderer ni retter og tilhørende drikke til hver rett.

Til maten kan dere velge husets spesialtilpassede drikkepakke eller vår ekslusive drikkepakke fra Inderøy Mosteri (alkoholfritt).

NB: Menyen er ikke tilrettelagt for allergikere. Vi ber også bevegelseshemmede og rullestolbrukere om å ta kontakt på forhånd, slik at vi kan tilrettelegge, da arrangementet foregår på et gammelt stabbur. Ta kontakt hvis du lurer på noe. Aldersgrense 18 år.

Sist oppdatert: 07/04/2024

Kilde: Innherred Reiseliv

Sider du nylig har besøkt