Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Time

DINNER JULEBORDSHOW

Overview

DINNER JULEBORDSHOW. (Fredager er det pub etter desserten. Lørdager er det dans til live orkester etter desserten).

DINNER JULEBORDSHOW. (Fredager er det pub etter desserten. Lørdager er det dans til live orkester etter desserten). Showene består kun av musikk og dans. Ingen er derfor avhengig av å konsentrere seg om å få med seg en historie. Showet er derfor mye mer tilrettelagt for "alle som ikke er stødige i norsk". Som dere ser er det ikke levende musikk på fredager; kun på lørdager. Velg den dagen som passer best for deg!

Årets julebord blir litt på en annen måte enn vi har hatt tidligere. Nå får en først et show på 15-20 min. Så serveres forrett. Etter forretten blir det et nytt 15-20 min. show. Etter dette showet serveres julebordbuffeen. Når publikum har spist seg metter på ribbe og pinnekjøtt kommer et avslutningsshow på nye 15-20 min. Etterpå blir det dessert. Nå er klokka forhåpentligvis blitt sånn ca. 21.00. Klokken ca. 21.30 kan nå orkesteret starte på lørdagene. Med dette opplegget får en spist mye tidligere enn det til "vanlig" ble gjort de foregående årene. En får derfor lenger periode med dans på lørdagene. 

  • Last Updated: 21.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 22. november 2019 19:00 1:00

lø. 23. november 2019 19:00 1:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
DINNER JULEBORDSHOW
Your Recently Viewed Pages