Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Dirty Girls Mud Run - Kristiansand

  • Granittveien, Sporty Lauvåsen, Hamresanden
  • 26. august 2017
  •  /  11:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Dirty Girls Mud Run Kristiansand er en 3,5 km lang gjørme- og hinderløype uten tidtaking kun for kvinner. DIRTY GIRLS passer for alle kvinner, uavhengig av alder og sportslige egenskaper. Få med deg venninnene dine og delta! 

Første løp i Kristiansand gjennomføres i samarbeid med byens mest sporty bydel, Lauvåsen! 

Hvis du klarer å takle enda litt mer spenning venter en spektakulær aften med Dirty Girls After Party på deg.

Vi løper ikke bare for å komme i mål, vi ønsker å gjøre noe for mennene i våre liv. Arbeidsfordelingen er enkel: Vi løper, og partnerne våre forplikter seg til å donere et beløp. Både ektefeller, kjærester, venner og familie kan være med og ta et felles løft med oss. Når vi samler inn midler til kreftsaken, styrkes mulighetene for å forebygge sykdom. Sammen skal vi sette mer fokus på kreft som rammer mannfolk. All støtte, om det er lite eller stort, vil hjelpe. Tilsammen kan små beløp utgjøre en stor forskjell, å sette søkelys på et ellers ganske lite diskutert tema, mannlig kreft.

GIRLS NIGHT OUT! Få med venninnene dine og bli med på Girls Night Out! GIRLS ONLY fra kl 20 - 23! Her får du servert et fantastisk måltid og en titt på alle bildene som ble tatt under løpet!

DIRTY GIRLS AFTER PARTY Fortsett festen ut i de sene nattetimene på det glamoriøse Dirty Girls After Party. Vi garanterer en unik atmosfære og gøy underholdning - ta med deg venner, kollegaer og kanskje mennene du har løpt for!

Påmelding på nettsiden.

  • Last Updated: 24.02.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lør 26. august 2017 11:00

See All
Dirty Girls Mud Run - Kristiansand
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad