Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Disney On Ice - Magical Ice Festival

Overview

Underholdning for både gutter og jenter, barn og voksne. Herlige historier som skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner! Disney on Ice kommer nok en gang tilbake til DNB Arena.

Underholdning for både gutter og jenter, barn og voksne. Herlige historier som skaper gode minner og varme følelser hos alle generasjoner! Disney on Ice kommer nok en gang tilbake til DNB Arena.

Opplev en fortryllende verden full av eventyr på tvers av kongerikene når familieshowet på is Disney On Ice presenterer Magical Ice Festival kommer til Stavanger. Bli med på en spennende reise sammen med den fryktløse sjøfareren Moana og den berømte halvguden Maiu for å bringe Te Fitis stjålne hjerte tilbake.

Reis sammen med søstrene Anna og Elsa, den morsomme snømannen Olaf, den barske fjellmannen Kristoffer og hans lojale reinsdyr Svein fra Disneys Frost når de beveger seg i vakre landskap i en spennende fortelling fylt av mot, magi og uforglemmelige karakterer.

Dykk ned under havoverflaten med Sebastian når han kommer ut av skallet sitt for å lage bølger med Ariel i Disneys Den Lille Havfruen.

Forbered deg på å havne i en floke med noen høylytte innbyggere når de får besøk av den viljesterke Rapunsel og den sjarmerende Flynn fra Disneys To på Rømmen.

Disneys Skjønnheten og Udyret og de fortryllende karakterene fra slottet tar pusten fra deg når de entrer isen i et spektakulært show for Belle.

Familieshowet Disney On Ice er blitt en tradisjon for mange og er et flott julegavetips som både barn og voksne har glede av.

Vi håper du benytter anledningen til å kose deg sammen med familie og venner når Disney On Ice presenterer Magical Ice Festival spilles i DNB ARENA STAVANGER 24. – 26. januar 2020Vi vet at mange av de yngste blant publikum opplever sin første forestilling her hos oss. Derfor er vi opptatt av å gjøre dette besøket uforglemmelig også for dem.

Billettsalget starter 13. september klokken 09.00.

Arrangementsinformasjon
Dørene åpner 1 time før showstart.
Showet varer i ca 2 timer inkludert pause.

Serveringstilbud: Alkoholfritt, enkle kioskvarer
Aldersgrense: Ingen aldersgrense
Barn under 2 år kan sitte på fanget til en voksen og trenger ikke billett.
Barnebillett gjelder til og med 15 år.
Grupper over 10: ring 815 33 321
Rullestol og ledsager bestilles via 815 33 133, eller kjøpes i billettluka på arrangementsdag.

DNB arena er en kontantfri arena.

Plassinformasjon: www.dnbarena.no/finn-ditt-sete

Har du andre spørsmål, se DNB Arenas nettside eller besøk våre facebookside

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 25. januar 2020 10:30

lø. 25. januar 2020 14:30

lø. 25. januar 2020 18:30

sø. 26. januar 2020 10:30

sø. 26. januar 2020 14:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Disney On Ice - Magical Ice Festival
Your Recently Viewed Pages