Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Disney on Ice

  • Ishockeyveien 1, Stavanger
  • 51 53 08 14
  • 1. februar 2018 - 4. februar 2018
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

Familieshowet Disney On Ice kommer tilbake til DNB Arena 1. – 4. februar 2018!

Disney on Ice byr på herlige historier som skaper gode minner og varme følelser for både gutter og jenter, unge og voksne!

Opplev en verden full av Disneymagi med hele fire forskjellige Disneyhistorier når familieshowet på is, Disney On Ice, presenterer En Magisk Verden med stjernene fra Disneys og Pixars Biler og Toy Story, samt fra Disneys Den Lille Havfruen og Frost.

Gi gass når Lynet McQueen, Bill og resten av mannskapet i Disney© Pixar’s Biler imponerer med fartsfylte stunt på isen! Dykk ned i det fortryllende riket under havoverflaten med Ariel og Den Lille Havfruen. Lekene er tilbake i byen med sitt mest dristige eventyr noensinne, når Buzz Lightyear, Woody, Jessie og resten av Toy Story-gjengen rømmer fra de rampete barna og bøllete lekene i Solsiden barnehage. Besøk Arendelles frosne verden med søstrene Anna og Elsa, og deres venner Sven og Kristoffer fra Disneys Frost, når de lærer at ekte kjærlighet overvinner alt.

Vi vet at mange av de yngste blant publikum opplever sin første forestilling her hos oss. Derfor er vi opptatt av å gjøre dette besøket uforglemmelig også for dem. Familieshowet Disney On Ice er blitt en tradisjon for mange og er et flott julegavetips som både barn og voksne har glede av.

Vi håper du benytter anledningen til å kose deg med familie og venner når Disney On Ice presenterer En Magisk Verden i DNB Arena 1. til 4. februar februar 2018. Her blir det moro for både gutter og jenter, unge og voksne, med herlige historier som vekker gode minner og varme følelser hos alle generasjoner! 

* Showets varighet er ca 2 timer inkludert pause.
* Barn under 2 år kan sitte på fanget til en voksen og trenger ikke billett.
* Barnebillett gjelder til og med 15 år.
* Alle karakterene snakker norsk!

  • Last Updated: 27.11.2017
  • Source: Region Stavanger
Dates

tors 1. februar 2018 18:00

fre 2. februar 2018 19:00

lør 3. februar 2018 18:30

søn 4. februar 2018 14:30

See All
Disney on Ice
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad