Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Norway Now
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Djevel i Trondheim

  • Brattørgata 7, Trondheim
  • 27. januar 2017 - 27. januar 2017
  •  /  21:00 to 0:00
  •  /  Price 20
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

DJEVEL FOR FØRSTE GANG I TRONDHEIM.
Med solide røtter i den norske Black Metal scenen har Djevel kommet frem til sitt fjerde albumslipp med "Norske Ritualer" som slippes 28. oktober. Bandet er ikke kjent for å gjøre mange konserter, men siste helga av januar skal publikum igjen få oppleve dem på en scene, når de skal gjøre en håndfull konserter her til lands.

Med musikere med tonnevis av erfaring fra en rekke band de siste tiårene, har Djevel etablert en helt egen sound som kombinerer den tradisjonsrike norske Black Metal eraen fra det tidlige 90-tallet, men også med en solid dose egenart og identitet hvor de skiller seg ut i dagens musikalske landskap. Djevel har fått mye oppmerksomhet etter å ha debutert med albumet "Dødssanger" i 2011. Siden da har de to påfølgende skivene "Besatt av Maane og Natt" og fjorårets "Saa Raa og Kald" blitt meget godt mottatt av fans og presse over hele verden, og for alvor satt dem på kartet. 2016/2017 blir en spennende periode hvor albumet "Norske Ritualer" skal ta dem enda et steg videre, og er også første gang bandet har anledning til å gjøre konserter utenfor norges grenser.

Djevel består av Ciekals (NettleCarrier), Dirge Rep (Orcustus, ex-Enslaved/ex-Gehenna), E. Hjelvik (Kvelertak) og Mannevond (Koldbrann, NettleCarrier).

Djevel: http://www.facebook.com/djevelmakt
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2eEuZMHC3LdWsxogUqlI3y
Første singel fra "Norske Ritualer": https://www.youtube.com/watch?v=m3NOEknuhCc

Good Omens, Trondheim, 27/1-2017
Dørene åpner 20.00 / Konsertstart tba Billetter: 200,- / 20 års leg.

  • Source: Trondheim Events
Dates
fredag 27. januar 2017

See All
Click to activate
Trondheim, Norway
The latitude and longitude
63° 26' 2" N / 10° 24' 2" E
Djevel i Trondheim
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad