Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

DO-RE-MI-TOO-SA-LO-LI-TA

Superduoen Kristinsdottir/Willyson nyleser «Lolita». 
I «Do-re-me-too-sa-Lo-li-ta» møter vi Lo. Hun er en scenekunstner med internasjonale ambisjoner, men begynner å få dårlig tid. Som barn var hun en usedvanlig skjønnhet. Fra tolvårsalderen ble hun stadig avkledd av umettelige og potensielt farlige øyne. I forsøk på å bli et menneske mer enn et begjærsobjekt, begynte hun som ung voksen å eksperimentere med et villet fysisk forfall.
Men nå, når Lo føler hun er i sitt kunstneriske senit, må hun komme seg ut av skyggen. Som en snart middelaldrende kvinne er hun ikke lenger et blikkfang, men usynlig. Kroppen hennes begeistrer ikke. Hun tar seg selv i å savne sin ungdoms forbannelse. Derfor satser Lo på et mer inkluderende og queer uttrykk når hun skal iscenesette sine kvinnelige erfaringer. Hun får med seg «venninnene» i drag-kollektivet De Tre Søstre; Ho, Mo og My. Drag-dronningene gir Lo samtidsrelevans, håper hun. Dette er trolig Los siste sjanse. Hun skal spille ut sitt liv og la den snart middelaldrende kvinnekroppen og den skeive kroppen fylle scenen i (u)skjønn forening. Dette må bli hennes internasjonale gjennombrudd.


GJESTESPILL 
Konsept, tekst: Kristinsdottir/Willyson
På scenen: Ibrahim Fazlic, Eirik Willyson, Magnus Myhr, Hildur Kristinsdottir
Scenografi, lys, video: Eilif Fjeld, Oscar Udbye
Presentert av BIT Teatergarasjen i samarbeid med Cornerstone
Varighet: 100 min


Les mer på:
https://www.cornerstones.no/dramatikkfest-2024/do-re-me-too-sa-lo-li-ta-av-kristinsdottir%2Fwillyson

Les mer om festivalen på:
https://www.cornerstones.no/dramatikkfest
Kjøp billetter til festivalen på:
https://cornerstone.ticketco.events/no/nb/m

SKAL DU PÅ MER ENN TRE ARRANGEMENTER PÅ FESTIVALEN? Da lønner det seg med festivalpass! Festivalpass koster 500 kr og gir sterkt redusert pris på alle arrangementer på festivalen. Kjøp festivalpass her: https://cornerstone.ticketco.events/no/nb/e/festivalpass_bergen_dramatikkfestival_2024

Sist oppdatert: 07/12/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt