VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Dominique Fils-Aimé

  • Jernbaneveien 3, 4005 Stavanger, Norge, Stavanger
  • 16. oktober 2021
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til et nytt musikalsk bekjentskap for de aller fleste; canadiske Dominique Fils-Aimé. Hun tar med seg over Atlanteren soul/jazz med en sterk kulturell og politisk bevissthet om å være svart kvinne med haitiske immigrantforeldre, født og oppvokst i en fransktalende by på et engelsktalende kontinent.

Velkommen til et nytt musikalsk bekjentskap for de aller fleste; canadiske Dominique Fils-Aimé. Hun tar med seg over Atlanteren soul/jazz med en sterk kulturell og politisk bevissthet om å være svart kvinne med haitiske immigrantforeldre, født og oppvokst i en fransktalende by på et engelsktalende kontinent.  Fils-Aimé henter inspirasjon fra forbildene Billie Holiday og Nina Simone, men også fra haitisk musikktradisjon og sin egen samtid.
Hun har gitt ut albumtrilogien Nameless, Stay Tuned! og Three Little Words som alle er både kritikerroste og prisbelønte. Musikken kan karakteriseres som fargesterk moderne soul med luftige harmonier og myke groover som varmer kroppe og sinn.
Vi gleder oss stort til  å kunne presentere Dominique Fils-Aimé på en norsk scene for andre gang (hun spiller i Oslo kvelden før:-) Det blir ganske sikkert ikke den siste!
Line up; 
Dominique Fils-Aimé – vokal, Étienne Miousse – gitar, David Osei-Afrifa – tangenter, Danny Trudeau – bass, Salin Cheewapansri – trommer
Official page • Dominique Fils-Aimé (domiofficial.com) 

  • Last Updated: 21.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 16. oktober 2021 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dominique Fils-Aimé
Your Recently Viewed Pages