Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Doug Seegers (US)

Overview

Doug Seegers slapp nylig albumet «A Story I Got To Tell», som fikk en sekser i Dagbladet – til høsten ser du ham på Folken!

Doug Seegers slapp nylig albumet «A Story I Got To Tell», som fikk en sekser i Dagbladet – til høsten ser du ham på Folken!
Doug Seegers er aktuell med sitt tredje album «A Story I Got To Tell», som er innspilt i Hollywoods klassiske United Recordings, studio B, med den mesterlige Joe Henry (Solomon Burke, Joan Baez, Elvis Costello, Billy Bragg, Bonnie Raitt, Rodney Crowell) som produsent, samt med en håndfull utsøkte, håndplukkede musikere i bandet.
Selv om Doug Seegers har bodd i Nashville i mange år, og at hans tidligere plater er spilt inn der, har han aldri vært mest kjent for country. Countryen har så klart alltid vært der, men Doug er en smeltedigel av forskjellig amerikansk musikk: Country, rock, blues, soul, western swing og gospel.
Denne smeltedigelen nyter også «A Story I Got To Tell» godt av. Vi snakker tidløs, amerikansk musikk. Musikerne har hatt kun ett mål for øyet: Å skape de perfekte omgivelsene for Doug Seegers stemme. For få sangere matcher Doug Seegers i dag. Han har en røst som rommer så mye kjærlighet, smerte, sorg, glede og erfaring.
I flere av de nye låtene forteller Doug Seegers om det livet han har levd, helt usminket. Sangene handler like mye om å finne en vei ut, om tro og forsoning, og om kjærlighet. Doug Seeger har vært populær i Skandinavia i fem år. Det markerte også en ny fase i livet hans, der nykterhet erstattet misbruk. I stedet for å sove under bruer, har han nå sitt eget hus. En destruktiv livsstil har blitt erstattet med forsoning. Mye kreativitet har kommet ut av dette. "A Story I Got To Tell" Doug Seegers første album på verdensomspennende BMG.

Event på Facebook

 

  • Last Updated: 13.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 17. oktober 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Doug Seegers (US)
Your Recently Viewed Pages