Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Dr. Hook – 50th – Starring Dennis Locorriere

Overview

Det legendariske bandet Dr.Hook er tilbake, med Dennis Locorriere, stemmen og opphavsmannen til flere av de mest kjente sangene, i front.

 

Hvem husker ikke låter som «Sylvia’s Mother», «Only Sixteen» og «When You’re In Love With a Beautiful Woman»? Andre husker kanskje også «Millionare» eller «Everybody’s Making It Big But Me»? Dr.Hook har holdt det gående med plateutgivelser og turneer siden slutten av 60-tallet. De etablerte seg for alvor i Skandinavia i 1976 med albumet «A Little Bit More» som lå hele 55 uker på VG-lista. Siden den gang har de hatt mange trofaste fans i Norge.

I motsetning til andre store folkekjære artister fra den samme perioden, som f.eks. Smokie og Bellamy Brothers, har Dr.Hook av flere grunner ikke vært like aktive på turnéfronten. Derfor er mange fans nå svært glade for at Dennis Locorriere har samlet et lag med kvalitetsmusikere og lagt ut på veien igjen. Bare i Storbritannia har de solgt over 85 000 billetter på turnéene de siste par årene.  Nå er de også tilbake i Norge med et brak.

Det blir 50-års jubileum og turnering over hele verden. Bli med på festen 10. januar, i Konserthuset.

Arrangør: Stageway & 929 Produksjon 
Varighet: 1 time og 30 minutter

Pop

  • Last Updated: 16.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 10. januar 2019 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dr. Hook – 50th – Starring Dennis Locorriere
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad