Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Færder

Dreng og Gravvold

Overview

En akustisk aften med Roy Einar Dreng og Helge Gravvold

På hver sin kant har Roy Einar Dreng og Helge Gravvold gjennom mange år gjort seg bemerket som låtskrivere, vokalister og gitarister. Nå reiser de sammen på konsertturne, der de gjør hvert sitt sett og presenterer presenterer låtene sine i akustisk setting.

 

Roy Einar Dreng er en av Vestfolds mest rutinerte musikere, og har gitt ut flere album. Han spiller americana/folk, og er helt klart inspirert av britisk og norsk folkemusikk, roots, country og Bob Dylan. Dreng har en spesiell energi og formidlerevne på scenen, der han på denne turneen skal ha med Ronnie Gerrard på fele og mandolin. De siste årene har Dreng gjort flere festivaler og kulturhusturnéer i Polen, men også i Italia, Danmark og ikke minst her hjemme i Norge, hvor konsertene hans bruker å trekke mye folk.

 

Helge Gravvold har gjennom 30 år vært et kjent navn fra midtnorske musikkscener. Den allsidige musikeren har gitt ut tre album med pop, viser og rock, og blir jevnlig spilt på radioen. Med seg på scenen har han bassist og tekstforfatter Bjørn Tore Brøske. Sommeren og høsten 2018 har Gravvolds norskspråklige låter også fått mye oppmerksomhet i Brasil og Argentina, og musikkvideoene hans er så langt sett over 100.000 ganger bare på Facebook! Både i tekstene og de melodiøse sangene er det stor spennvidde, fra det optimistiske og lette via det rå og harde til det rolige og tankefulle.

  • Last Updated: 05.02.2019
  • Source: Visit Sandefjord
Dates

lø. 30. mars 2019 16:00 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dreng og Gravvold
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad