Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

DU OCH JAG FARSAN / VREESWIJK & ÅKERSTRÖM

  • Festiviteten Haugesund Konserthus , Knut Knutsen O.A.S gate 4, Haugesund
  • +47 52744545
  • 27. april 2019
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

«Du och jag farsan» – den udødelige svenske klassikeren med to av Sveriges mest folkekjære visesangere.

Jack Vreeswijk og CajsaStina Åkerström utvider nå hyllest-turnéen til deres fedre, Cornelis Vreeswijk og Fred Åkerström – to giganter innen svensk musikkhistorie.

De to siste årene har de turnert i Sverige, og det har vært en stor suksess! Utsolgte hus, hyllet av både media og publikum og nå fortsetter suksessen Åkerström och Vreeswijk – "Du och jag farsan" på Norgesturné vinteren 2019
Duoen hadde én konsert i Norge i vinter på Chat Noir til utsolgt hus.

Fred Åkerström og Cornelis Vreeswijk er to av de absolutt største svenske visesangerne gjennom tidende. På konserten "Du och jag farsan" byr CajsaStina og Jack på et tilbakeblikk og tolkninger av de to gigantene i svensk musikkhistorie. Publikum kan forvente seg en varm og stemningsfull kveld der flere av de mest kjente og likte låtene framføres blandet med anekdoter og fortellinger fra deres innholdsrike liv. Selvsagt kommer de også til å by på eget materiale og andre favoritter fra da og nå.

Jack Vreeswijk – sønnen til en av de største svenske legendene Cornelis Vreeswijk, heltidsmusiker og artist. Jack har sluppet eget materiale og blitt kjent for sine personlige tolkninger av sin fars låtskatter. Jack har fått flere utmerkelser, har turnert flittig i mange år, har også turnert i Norge ved flere anledninger

CajsaStina Åkerström – datter til en av Sveriges mest elskede trubadurer og visesanger Fred Åkerström. Hennes største hits "Av längtan till dig", "Fråga stjärnorna" og "Är det så här det känns att komma hem" er klassifisert som tidløs svensk musikkhistorie og har som flere av hennes album solgt til gull. Det siste albumet «Vreden och stormen», produsert av Peter Kvint, ble sluppet hösten 2015 og ble hyllet av et samstemt kritikerkorps.

CajsaStina turnerer flittig og har også gjort seg kjent som en fantastisk tolker av bl.a. Evert Taube og Ruben Nilsson. Hun har også en karriere som forfatter og kunstner.

Medvirkende i konserten: CajsaStina Åkerström, Jack Vreeswijk, Petter Näse, – gitar, Jakob Ellerstedt – piano, Hans Eriksson Backa – bass og Love Tholin – gitar.

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 27. april 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
DU OCH JAG FARSAN / VREESWIJK & ÅKERSTRÖM
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad