Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Dukketeater for voksne // Because i love you

Overview

Kjære publikum. Nå har dere sjangsen til å være med på en helt spesiell teater opplevelse «Dukketeater for voksne»

Kjære publikum.

Nå har dere sjangsen til å være med på en helt spesiell teater opplevelse «Dukketeater for voksne»

Skromlehjulet Figurteater skal presentere forestillingen «Because i love You» som fokuserer på problemstillinger knyttet til kjærlighetens mystiske og sentimentale drama. Skromlehjulet skal også demonstrere andre teknikker og fortelle litt om sitt virke som dukkespillere i nasjonal og internasjonal sammenheng.

Because i love you. Denne forestillingen har vunnet flere priser for sine kvaliteter. Alfred har blitt forlatt av sin kjæreste Rose. Alene og sentimental sitter han nå i stolen sin og kan ikke glemme henne. Hva gikk galt?

Kanskje han burde ha sagt at han elsket henne litt oftere? Eller begynt med litt bodyfitness for å imponere henne, brukt en bedre parfyme eller blitt mer macho…! Han blir sittende hjemme i dype tanker. kjærlighet er et mysterium ! Det er lettere å se på TV, lese en god avisartikkel eller ta seg en kald øl!

Men plutselig , når krisen står på som verst får han besøk av dukkespiller damen. Hun prøver å gi han trøst og få ham på andre tanker. Og plutselig, når mann minst venter det, kan det være en tilfeldig hendelse som gjør at kjærlighetskrisen tar en helt ny vending.

Dette er en forestilling med få ord på engelsk. 2 dukkespillere, et bord og en dukke. Du vil se detaljert dukkeanimasjon krydret med mye humor. Publikum vil garantert kjenne seg igjen i småfrekke og sjarmerende Alfi som gjør hva som helst for å bli igjenforent med sin kjære Rose.

Skromlehjulet Figurteater er en fri internasjonal teatergruppe med tilhold i Stavanger. De har jobbet med figurteater for barn og voksne siden 1996 i nasjonal og internasjonal sammenheng. Skromlehjulet Figurteater arbeider med et visuelt teateruttrykk hvor skuespill og dukkeanimasjon sammen med lys, lyd, musikk og bilder er det sentrale.

Skromlehjulet består i dag av disse faste medlemmene:

Liv Kjersti Iversen :Dukkespiller, skuespiller, dukkemaker og administrerende leder.
Roque Rimenez Palacio: Dukkespiller og regissør.
Kjell Kåre Helgeland : Regissør og kunstnerisk leder.
Torbjørn Grindheim: Musiker og skuespiller.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 10. april 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dukketeater for voksne // Because i love you
Your Recently Viewed Pages