Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet HAUGESUND

Dunderbeist - Ribozyme

  • Flytten , Smedasundet 87, Haugesund
  • +47 52721820
  • 7. mars 2020
  •  /  21:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

DUNDERBEIST

Dunderbeist har etter oppstarten i ruinene av band som Stonegard og Krace gått fra å være et åtte manns orkester med ei busslast med sceneelementer, sminke, kostymer og stram koreografi til å bli et rendyrket hard-rock band. Hvor fokuset nå ligger i umiddelbarheten i selve utøvelsen og tilstedeværelsen i
musikken. Bandet har sett like mye utover som innover/lokalt og har sluppet plater på engelsk og turnert Europa rundt med både engelske og norske låter i bagasjen. Dunderbeist er for tiden i sitt eget studio og jobber med andre kapittel i en serie på tre utgivelser som tematisk sett tar for seg konstruerte tilstander og ord som beskriver menneskelige dårlige kvaliteter og sinnsstemninger. Bandet vil ut på veien igjen våren 2020 med nye låter og en uthult konsertsult innabords. Den første singelen som kommer ut medio september 2019 «Dødskyss» setter tonen for vårturneen.

RIBOZYME

Ribozyme er etter hvert for veteraner å regne i Bergens musikkmiljø med en rekke utgivelser og turnèer bak seg. 2019 markerer bandets 20 års jublieum og slipp av album nr 7 "Argute".


Da Ribozymes siste album "Grinding Tune" kom ut våren 2015 haglet superlativene blant anmeldere. Norske Scream Magazine insisterte på å gi albumet "terningkast 7", og det toneangivende Franske tidsskriftet Metal Obs hadde Grinding Tune som månedens album. Singelen "Bronze" ble spesielt lagt merke til og Anbefalt av både Aftenpostens musikkekspert Malin Kulseth, og havnet i tillegg på strømmetjenesten Tidal sin liste over de beste norske låtene utgitt i 2015.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 7. mars 2020 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Dunderbeist - Ribozyme
Your Recently Viewed Pages